Hoe ververs / vernieuw ik mijn internet browser?

Het kan voorkomen dat wij een wijziging aan de reviewpagina voor u hebben aangebracht, maar dat u dit niet ziet. Ondanks dat u net de pagina ververst heeft.

Onderstaand staan de combinaties voor een zogenaamde force refresh. Hiermee geef je de webbrowser de opdracht om oude opgeslagen variant van deze website te verwijderen en de hele website opnieuw te laden.

Windows: CTRL + F5

Apple / iOS: CMD + R

Mocht u nog enige vragen hebben dan vernemen wij dit natuurlijk graag.

MTMO

T
E
support@mtmo.nl