Op een Mac / Apple computer de website in een mobiele weergave tonen

Het kan zijn dat u uw website in de mobiele versie wilt zien om zo te zien hoe de widget op de website staat in de mobiele versie.
Om deze verandering toe te passen op uw PC kunt u de onderstaande stappen volgen:

Stap1: Open Safari op de desktop

Stap2:
Klik in de bovenste balk op "Ontwikkel" en ga dan naar "Gebruikersagent"

Stap 3: Hier zie je een lijst met verschillende versies van Safari, maar ook verschillende browsers en apparaten.
Klik hier op "Iphone" en je krijgt de mobiele versie van de website te zien.

Mochten er nog enige vragen zijn, dan zien wij deze natuurlijk graag tegemoet.

MTMO

T
E
support@mtmo.nl