Widget plaatsen via de Google Tag Manager

Het duurt ongeveer 5 minuten om uw Google Tag Manager zo in te stellen dat MTMO de widget voor u kan instellen.

Stap 1: Ga naar tagmanager.google.com en meld u hier aan met uw Google account.

Stap 2: Bent u ingelogd? Staat uw website URL hier al vermeld onder de ''accounts'' gaat u dan door naar stap 3.
Staat uw website URL hier niet vermeld, dan mag u eerst rechtsboven klikken op ''Account maken''. En hier de benodigde gegevens invullen om een account aan te maken.

Stap 3: Als u weer, of nog steeds in het overzicht zit van de accounts mag u klikken op de URL van uw website en klikt u vervolgens op ''Beheer''.

Stap 4: In het beheer mag u klikken op ''Gebruikers beheren'' en vervolgens rechtsboven klikken op het blauwe plusje om een account toe te voegen.

Stap 5: Vul bij het e-mailadres het volgende in: support{@}mtmo.nl (haakjes { } weghalen)
Vink vervolgens beide vinkjes aan voor zowel ''Beheerder'' als ''Gebruiker''. Het is belangrijk dat beide aangevinkt worden, anders kunnen wij de widget niet voor u plaatsen. Klik vervolgens op ''Uitnodigen''.

Stap 6: U kunt uw browser nu afsluiten en MTMO zal de widget voor u plaatsen.

Wij ontvangen graag van u een bevestiging als bovenstaand gelukt is.
Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij dit ook graag van u.